Press
Postavljeno: 28.07.2014

Radnički bez rešenja, ABA liga na čekanju

izvor: novosti.rs Podeli ovaj članak sa:

Postoji mogućnost da nađemo rešenje, ali do izlaza još nismo stigli. Verujem, ipak, da ćemo, vrlo brzo imati jasno stanje, rekao je predsednik Ivan Grujin

Dilema šta će biti sa Radničkim u predstojećoj sezoni u ponedeljak nije bila razrešena. Predsednik kluba Ivan Grujin je objasnio da ima naznaka za rešenje, ali da još ništa nije izvedeno na čistac.

- Postoji mogućnost da nađemo rešenje, ali do izlaza još nismo stigli. Verujem, ipak, da ćemo, vrlo brzo imati jasno stanje, koje će nam omogućiti da informišemo javnost o daljim aktivnostima - kaže Grujin pred odlučujuće trenutke za Radnički.

Rukovodstvo kluba i u Kragujevcu i van grada pokušava da reši problem ili da bude načisto na čemu je, odnosno da li će Radnički smoći snage da učestvuje u Jadranskoj ligi ili je moguće očekivati drugu, goru varijantu.

Situaciju pogoršava nestabilna politička situacija u Kragujevcu. Bez obzira na to što su neki sponzori, poput „Fijata“, zainteresovani da ostanu u košarkaškoj priči, za nesmetano funkcionisanje kluba koji se takmiči u jednoj od najjačih košarkaških liga Evrope potrebno je više. Ljubitelji sporta, naravno, oni najverniji, a kojih je u Kragujevcu najviše na košarkaškim utakmicama, veruju da Šumadija neće ostati bez jedne od najomiljenijih sportskih igara.

P. P.
Foto: KK Radnički/Duško Đorđević