Press
Postavljeno: 07.06.2014

Trojka iz bloka - drugi put u Kragujevcu

izvor: trojkaizbloka.org Podeli ovaj članak sa:

Humanitarno takmičenje u šutiranju trojki „Trojka iz bloka“ održaće se po drugi put u Kragujevcu 15. juna od 13 časova na košarkaškom terenu u Velikom Parku (većini Kragujevčana poznat po jednostavnom nazivu „Koš“).

Projekat humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“ ove godine je promenio namenu zbog velikih poplava koje su zadesile našu zemlju, pa će sav prihod biti prosleđen kao pomoć ugroženim područjima, a prvobitno je bio namenjen za pomoć porodicama sa četvoro i više dece (sredstva iz Gornjeg Milanovca i Niša prosleđena su u tu svrhu, jer je pomoć već bila određena za nekoliko porodica).

Prijave su moguće na dan održavanja takmičenja ili na mejl prijava@trojkaizbloka.org i broj telefona 0652348311, a cena je 200 dinara. Svi koji su u mogućnosti da doniraju sredstva ili se priključe organizaciji događaja, mogu da se jave na mejl office@pcskg.rs ili broj telefona 0643848991.

Organizatori takmičenja u Kragujevcu su Pokret Čista Srbija, Udruženje studenata prava i Jedinstveni đački parlament srednjih škola Kragujevca.

Prijatelji turnira: Florbol klub Šumadija, Klub američkog fudbala Divlji veprovi, Košarkaški klub Radnički, Učenički parlament Politehničke škole, Studio Kakao, internet portali Ritam grada i Prvi prvi na skali, Sportski centar Park...

Kragujevac je prošle godine organizovao takmičenje posle Beograda i Čikaga, zatim su usledili Subotica i Novi Sad, a ove godine pored pomenutih Gornjeg Milanovca i Niša, priključili su se i Lazarevac, Sremska Mitrovica, Borča i Guča (za vreme održavanja „Sabora trubača“).

Takmičenje je zvanično podržao Košarkaški savez Srbije.

SUBOTA 7. JUN (19 ČASOVA)
SUPERLIGA, POLUFINALE PLEJ-OFA: PARTIZAN-RADNIČKI
JEDNIM SRCEM ZA NAŠ RADNIČKI!


GALERIJA

PRESS

VIDEO

VIDEO: PROMOTIVNI SPOT KK RADNIČKI 

APELI KK RADNIČKI: