Vesti
Postavljeno: 22.06.2012

Crveni krst zahvalan Majkiju Skotu

- Zadivili ste nas svojom odgovornošću i profesionalizmom, bilo je zadovoljstvo sarađivati sa Vama, a ukoliko bude bilo još prilika i mogućnosti, verujemo da će svaka naredna saradnja biti još uspešnija, stoji u dopisu sa potpisom sekretara Crvenog krsta Nevenke Bogdanović Podeli ovaj članak sa:

Redakciji sajta Košarkaškog kluba Radnički stigao je dopis iz Crvenog Krsta sa rečima zahvalnosti jednom od igrača koji su obeležili sezonu igrajući u dresu kragujevačkog kluba. Reč je o Amerikancu Majklu Skotu koji je sem bravura na terenu pokazao i svoje manire van sportskog borilišta, čovekoljublje prema sugrađanima sa kojima je delio svakodnevicu do juna, kada se vratio u rodni Indijanapolis.

Boraveći u Kragujevcu od jeseni prošle godine, Skot je sem uživanja na brojnim lokacijama u gradu, na više mesta svedočio i nemaštini dela naše populacije. Zato je odlučio da posredstvom Crvenog Krsta uputi pomoć žiteljima Kragujevca kojima je potrebna.

Nakon prosleđivanja dostavljenih paketa, iz ove organizacije je upućena zahvalnost Majklu Skotu.

- Ovom prilikom Vam se još jednom najsrdačnije zahvaljujemo na donaciji koju ste prosledili Crvenom krstu Kragujevac i koju je naša organizacija namenila deci i mladima Kragujevca, sa ciljem promocije sporta i zdravih stilova života, što zapravo i jesu zajedničke tačke Vašeg i našeg rada. Zadivili ste nas svojom odgovornošću i profesionalizmom, bilo je zadovoljstvo sarađivati sa Vama, a ukoliko bude bilo još prilika i mogućnosti, verujemo da će svaka naredna saradnja biti još uspešnija. Uz najlepše želje za prijatni odmor, srdačno Vas pozdravljam, stoji u dopisu sa potpisom sekretara Crvenog krsta Nevenke Bogdanović.


Press


APEL KK RADNIČKI: Pomozimo sestrama Jeleni i Ani

VIDEO: Početak majstorice u Jezeru - Himna, Predstavljanje, Huk Tribine
ANKETA: Najbolji igrač 2011/2012?