Vesti
Postavljeno: 21.07.2014

Iznuđeno grub razlaz sa Kalinićem

Iznenađeni smo grubim razlazom sa reprezentativcem. Koje interesne grupe ovo čine srpskoj košarci, zašto i do kada će, bez ikakvih posledica i odgovornosti - odgovor je koji očekujemo iz sfera iznad glava nas običnih smrtnika

Podeli ovaj članak sa:

Košarkaški klub Radnički iznuđeno je završio saradnju sa Nikolom Kalinićem koja je potrajala godinu dana, umesto ugovorene tri.

Svoju punu afirmaciju doživeo je upravo u protekloj sezoni, braneći boje Radničkog, u koji je doveden odlukom šefa struke Miroslava Mute Nikolića, što je prethodilo pozivu u nacionalnu selekciju. Za trećinu ugovorenog perioda isplaćen je do poslednjeg ugovorenog dinara, stoga je bilo očekivano da nakon angažmana u reprezentaciji sledi povratak u Kragujevac. Međutim, tim koji je tokom sezone vršio pritisak na ovog igrača, direktno utičući na njegove partije koje su u nekim mečevima bili ispod realnog kvaliteta, biće sledeća Kalinićeva adresa.

Iznenađeni smo grubim razlazom sa reprezentativcem. Ovo je, ispostavlja se, epilog čuđnih odluka koje su u međuvremenu donosili registraciona komisija KSS, odnosno činovnik te institucije, kao i nacionalni Olimpijski komitet.

Poražavajuće je za srpski sport u celini da se naš Radnički, kao ekonomski slabiji klub, nanovo "čerupa" između sezona, a tokom takmičenja slabi kad god je u prilici da se uključi u samu završnicu bilo kojeg takmičenja.

Koje interesne grupe ovo čine srpskoj košarci, zašto i do kada će, bez ikakvih posledica i odgovornosti - odgovor je koji očekujemo iz sfera iznad glava nas običnih smrtnika.

KK RADNIČKI

GALERIJA

PRESS

VIDEO

VIDEO: PROMOTIVNI SPOT KK RADNIČKI 

APELI KK RADNIČKI: