Vesti
Postavljeno: 29.08.2014

Navijači pokreću akciju skupljanja pomoći za KK Radnički

Od subote 30. avgusta će na više lokacija širom Kragujevca navijači postaviti punktove i prikupljati novčana sredstva koja će uložiti u borbu za spas KK Radnički Podeli ovaj članak sa:

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Vrednujući ono što je Košarkaški klub Radnički iz Kragujevca na terenu ostvario za srpski sport uopšte, i košarku posebno, a odazivajući se na apel Kluba od 28. avgusta 2014. godine da svi ljudi dobre volje pomognu opstanak košarke u gradu na Lepenici i uključe se u rešavanje statusa KK Radnički, simpatizeri "Kabasti", "Huk sa zapada", uz najširu podršku ljubitelja košarke, organizovaće akciju "Hiljadu razloga za KK Radnički - sve hiljadu dinara".

Od subote 30. avgusta će na više lokacija širom Kragujevca navijači postaviti punktove i prikupljati novčana sredstva koja će uložiti u borbu za spas KK Radnički.

Svi koji uzmemo učešće u ovoj akciji, za cilj imamo da prikupljanjem i ulaganjem novčanih sredstava u Klub obezbedimo da se naš Radnički i naredne sezone takmiči u ABA ligi.

Svesni smo teškog ekonomskog trenutka u društvu uopšte, ali on sam po sebi mora da bude pokretač ka boljem, a ne opravdanje za večito loše.

Našom akcijom želimo da podsetimo sve u Kragujevcu i Srbiji na razloge zašto su doveli KK Radnički i ABA ligu u Kragujevac, kao i one koji predstavljaju Klub - zbog čega su došli u Kragujevac.

Iskreni ljubitelji košarke okupljeni oko "Kabastih"


GALERIJA

PRESS

VIDEO

VIDEO: PROMOTIVNI SPOT KK RADNIČKI 

APELI KK RADNIČKI: