Vesti
Postavljeno: 13.09.2013

Stefanu Balmazoviću poveren dres Crvenih đavola

Balmazoviću Radnički nije nepoznanica, kao dojučerašnji član Metalca ekipu poznaje sa utakmica Superlige i Kupa Radivoja Koraća. U prošloj sezoni odigrao je 35 utakmica, beležio je po 10 poena, tri skoka i jednu asistenciju. Na više od 50 odsto susreta imao je dvocifren učinak kao strelac Podeli ovaj članak sa:

Uoči utakmica na turniru Igokee u Laktašima, Košarkaški klub Radnički i zvanično je poverio dres krilnom igraču Stefanu Balmazoviću sa kojim je, posle nekoliko kontrolnih utakmica i provera na treninzima, danas ugovorena saradnja za dve naredne sezone.

Balmazoviću Radnički nije nepoznanica, kao dojučerašnji član Metalca ekipu poznaje sa utakmica Superlige i Kupa Radivoja Koraća. U prošloj sezoni odigrao je 35 utakmica za Valjevce, prosečno je bio na terenu 22 minuta, beležio je po 10 poena, tri skoka i jednu asistenciju. Na više od 50 odsto susreta imao je dvocifren učinak kao strelac. Utakmicu sezone odigrao je protiv kraljevačke Sloge sa 28 poena i četiri skoka.

Za ovu ekipu je igrao od sezone 2010/2011, a u pretprošloj je nastupio na 25 mečeva. Za prosečno 28 minuta imao je po 14 poena, 4,3 skoka i 1,8 asistencija.

U istoj sezoni odigrao je i jednu utakmicu za kruševački Napredak, a ranije je bio član Mega Vizure.

Ovaj krilni igrač koji može da pokrije pozicije tri i četiri nosio je 2005. godine i reprezentativni dres selekcije do 16 godina. Kao član ekipe Srbije i Crne Gore odigrao je osam utakmica (27 minuta po meču), prosečno je postizao 11,5 poena, 5,1 skok i jednu asistenciju.

Stefan Balmazović (visok 202cm) je rođen 28. maja 1989. godine u Ivanjici.

VIDEO: Radnički-Metalac (Stefan Balmazovic #21 red)


Dejan Milošević
Foto: arhiva KK Radnički


GALERIJA

PRESS


APEL KK RADNIČKI:
 Pomozimo sestrama Jeleni i Ani