Simpatizeri KK Radnički

Sem uživanja podrške organizovane navijačke grupe Crveni đavoli koja ima svoju stalnu poziciju u kopu hale Jezero, Košarkaški klub Radnički ima dobar vetar u leđa i od dve grupacije simpatizera, sve angažovanijih od 2009. godine, a to su Kabasti (istočna tribina) i Huk sa zapada (zapadna tribina).

Između utakmica, navijači, simpatizeri i svi ostali Poštovaoci Kluba pružaju podršku Radničkom sa brojnih adresa u internet okruženju, kao što je forum RADNIČKI VOLIM, namenjen svima koji vole Radnički.

Njihova istrajnost na svim utakmicama u Kragujevcu i jednom broju susreta na gostovanjima, dodatna je obaveza KK Radnički za požrtvovanje na terenu u sezoni 2012/2013.

Kao izgleda sinergija Kragujevčana i svojih ostalih prijatelja Radničkog u šumadijskom bastionu - hali Jezero, pogledajte u video sadržajima na sajtu KK Radnički:

Huk tribine

Navijanje

Pored podrške iz Kragujevca, Radnički ima svoje pristalice i van prestonice Šumadije, a mnogi od njih su među forumašima na više elektronskih adresa van matične adrese kluba. Evo nekoliko foruma van Kragujevca čija je redovna tema KK Radnički. Slobodni ste da se uključite:


APEL KK RADNIČKI:
 Pomozimo sestrama Jeleni i Ani